Terapeuter

Terapeuter

Andreas Lesjø

 

Fysioterapeut

 

 

Tlf: 91192795

andreas@altvitalt.no

 

Andreas er utdannet ved Professionshøjskolen Metropol, København, i 2014. Han har senere videreutdannet seg innenfor idrettsmedisin (NIMI), samt fordypning innenfor nakke, korsrygg og skulder.

 

Våren 2019 avsluttet han et videreutdanningsforløp innenfor Tverrprofesjonell Videreutdanning i Smerte (TViS).

 

Hans interesse felt er behandling og forebygging av idrettsskader, behandling av skulder og behandling av nakke- og ryggplager.

 

 

 

Cathrin Huseby

 

Fysioterapeut

Akupunktør

 

Tlf: 92604831

cathrin@altvitalt.no

 

Cathrin har lang erfaring innen ortopedi og idrettsmedisin. Hun behandler pasienter med langvarig og sammensatt smerteproblematikk.

 

Cathrin har bacholor i akupunktur og videreutdanning i barneakupunktur. Hun jobber blant annet med plager relatert til anspenthet og stress, kroniske smertetilstander og ubalanser i kroppen relatert til  kosthold og fysisk- og psykisk helse.

 

Hun er mangeårig gruppetreningsinstruktør innen styrke og utholdenhetstrening. Hun tar for tiden en videreutdanning innen yoga.

 

Cathrin har driftsavtale med oslo kommune.

Una Wilvangen

 

Fysioterapeut

Akupunktør

 

Tlf: 90880201

una@altvitalt.no

 

Una har bred og god erfaring med aktiv opptrening og rehabilitering etter skader, brudd og operasjoner i tillegg til behandling og forebygging av muskel- og skjelettplager i nakke, skulder, hofte, kne, ankel og fot. Hun har en spesiell interesse for alle typer idrettsskader, og har generelt kne som spesialfelt. Hun har selv bakgrunn fra håndball.

 

Engasjert i forebygging av idrettsrelaterte skader både hos utøvere og mosjonister, unge som eldre. Hun har stor tro på tverrfaglighet og samarbeid mellom faggrupper, det å tenke helhetlig rundt smerteproblematikk og viktigheten av å ta ansvar for egen helse. Hun har også en bachelor i akupunktur fra Akupunktur Høyskolen.

 

Una har driftsavtale med Oslo kommune. 

 

Andrea Schaug

 

Fysioterapeut

 

 

Tlf: 41768114

andrea@altvitalt.no

 

Andrea er utdannet ved Saxion University of Applied Science i Enschede, Nederland i 2021 med en minor i ernæring. Hun har god erfaring fra rehabilitering av ulik funksjonsproblematikk og idrettsskader. Hun er opptatt av å gi en helhetlig tilpasset behandling hvor det tas stilling til hele mennesket i deres problematikk og plager. Hun kan tilby trening-og ernæringsveiledning, samt behandling av muskel-og skjelettplager.

Andrea interesserer seg for forebygging og behandling av idretts- og overbelastningsskader, behandling av plager i rygg, nakke, hånd, hofte, kne og ankel, og opptrening og aktiv rehabilitering av artrose. 

Marius Herfindal Haakonsen

 

Mensendieckfysioterapeut

 

Tlf: 91518913

marius@altvitalt.no

 

Marius har master i fysioterapi fra OsloMet, med fordypning  langvarige bekkensmerter. Han har etter fullført bachelor i mensendieckfysioterapi tatt videreutdanning i tverrfaglig smertebehandling og videreutdanning i fysioterapi for eldre, før han fullførte sin master i fysioterapi 2021. Han har selv bakgrunn fra fotball.

 

Han har spesialisert seg innenfor diagnostisering og behandling av svimmelhetsproblematikk og langvarige smerter, og har spesiell interesse for svimmelhet og nakkesmerter. Han er opptatt av helhetlig smertebehandling med fokus på egeninnsats og smerteundervisning. Han har god erfaring med opptrening etter operasjoner og skader.

 

Marius har driftsavtale med Oslo kommune.Våre terapeuter er medlem av: